Over Komuna

Komunazorg bestaat sinds oktober 2015, maar is het resultaat van jarenlange ervaring in de zorg. Komuna biedt zorg aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of psychiatrische beperking. We hebben een duidelijke visie op de zorg en streven samen met een professioneel team naar een goede ondersteuning van cliënten. Wij willen cliënten maximale zelfstandigheid en zelfredzaamheid laten bereiken en doen dit door zorg op maat te bieden, flexibel te zijn en een goede kwaliteit van zorg te waarborgen. Komuna biedt laagdrempelige zorg, gaat uit van de kwaliteiten van de cliënt en kijkt naar de gehele situatie van cliënten in plaats van alleen het probleem. Het team van Komuna werkt transparant en is samenwerkingsgericht.

Komuna biedt verschillende soorten zorg. Zo is er een 24-uurs locatie Zuiderland, biedt Komuna moeder-kind zorg en gezinsbegeleiding, is er een mogelijkheid tot begeleid zelfstandig wonen in een zorgwoning en wordt er ambulante zorg geboden aan cliënten met heel diverse problematiek. Door een efficiënt neergezet zorgplan, een goede samenwerking, duidelijkheid en openheid kan er doelgericht worden gewerkt aan de hulpvragen van de cliënt.

Wanneer u zich aanmeldt bij Komuna zorg volgt er een intakegesprek waarin uw persoonlijke situatie naar voren komt. Aan de hand van uw situatie, wensen en vragen stellen wij een zorgplan op wat een leidraad vormt voor uw hulpverleningstraject bij ons. Dit zorgplan gaat altijd in samenwerking met u en er wordt regelmatig geëvalueerd. Betrokkenheid en professionaliteit staan voorop bij Komuna.

Iedereen met een PGB indicatie kan zorg vragen bij Komuna. Er zijn geen contra-indicaties. In de toekomst wil Komuna ook ZIN leveren.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Waarom Komuna Zorg?
 1. Het resultaat van jarenlange ervaring in de zorg

 2. Wij streven naar maximale zelfstandigheid van clienten

 3. Transparant en samenwerkingsgericht

 4. Betrokken professionaliteit staat altijd voorop!

 • Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Wouter Ross en werkzaam bij Komunazorg & ga met plezier te werk. Dit komt omdat Komunazorg een heel leuk bedrijf is.Komunazorg staat 24 uur per dag klaar voor cliënten. Wij werken met elkaar aan de toekomst. De cliënten staan hier in centraal maar ook het personeel.

  Wouter Ross

  Wouter
 • Als cliënt: erg blij met de zorg . Ze gaan goed te werk ik ben al sinds mijn tiende bekend met de werkwijze en heb enorm veel geleerd.

  Als stagiaire: Leuk bedrijf. Altijd gezellig met collega’s en ontzettend leuk om de cliënten blij te zien

  Raisa