Gevolgen nieuwe maatregelen Covid 19

Opperdoes 16-03-2020

Dit weekeinde zijn er aanvullende maatregelen genomen door het RIVM Dit heeft gevolgen voor onze zorg en dienstverlening. Alle ambulante hulp continueren we en waar nodig en mogelijk vinden contacten telefonisch of met andere digitale hulpmiddelen plaats.

De verblijfslocatie Zuiderland en moederkind huis blijven open.
De volwassen en kinderen worden nauwgezet in de gaten gehouden en we volgen de adviezen van de RIVM op en GGD in geval van verkouden en koorts. Bezoek is welkom mits noodzakelijk (bijv bezoekregelingen) en mits er geen klachten zijn. Cliënten mogen in belang van zichzelf en de medecliënten alleen voor boodschap of medische afspraak van de locatie weg en moeten hier de landelijke maatregelen van RIVM in acht nemen. Ambulante cliënten die koorts hebben en verkouden zijn worden per geval beoordeeld op welke manier de begeleiding wordt voortgezet. Op de locaties zullen we passende dagactiviteiten organiseren. Neem verder de hygiëne maatregelen in acht.

Waarom Komuna Zorg?
 1. Het resultaat van jarenlange ervaring in de zorg

 2. Wij streven naar maximale zelfstandigheid van clienten

 3. Transparant en samenwerkingsgericht

 4. Betrokken professionaliteit staat altijd voorop!

 • Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Wouter Ross en werkzaam bij Komunazorg & ga met plezier te werk. Dit komt omdat Komunazorg een heel leuk bedrijf is.Komunazorg staat 24 uur per dag klaar voor cliënten. Wij werken met elkaar aan de toekomst. De cliënten staan hier in centraal maar ook het personeel.

  Wouter Ross

  Wouter
 • Als cliënt: erg blij met de zorg . Ze gaan goed te werk ik ben al sinds mijn tiende bekend met de werkwijze en heb enorm veel geleerd.

  Als stagiaire: Leuk bedrijf. Altijd gezellig met collega’s en ontzettend leuk om de cliënten blij te zien

  Raisa